Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Bezárás
Kezdőlap » Sport » Slovan-fanatikusok vandalizmusa Dunaszerdahelyen

Slovan-fanatikusok vandalizmusa Dunaszerdahelyen

  • Array

Szomorú eset történt mára virradóra Csallóköz szívében, Dunaszerdahelyen. Slovan-szurkolók összefirkáltak több épületet is és a fasizmust propagálták. Kék festékkel befújatták a DAC-stadiont, a Városi Sport- Szabadidőközpontnál található öltözőt, az egyik kereskedelmi áruházlánc oldalát és az egyik vasúti átjáró biztosító berendezésének a házát. Az ügyben rendőrségi feljelentést tett a városi tulajdonú vállalat. – írja a csallokoz.com

Elfogadhatatlan azoknak az egyéneknek a tette, akik megrongálták a városi, illetve mások vagyonát. Hiszen a vandalizmus mellett a fasizmus nyílt propagálása is történt. A hétvégi Slovan-DAC bajnoki mérkőzésre nem így kellene hangolniuk a magukat szurkolóknak nevezőknek. A feliratok lefestése folyamatban van.

Remélhetőleg kézre kerülnek a tettesek, bízunk a rendőrség munkájában. Az utóbbi időkben sajnos több erőszakos bűncselekmény is történt a városban a lakosok kárára. A fokozott rendőrségi fellépésre és járőrözésre igényt tart a lakosság – mondta Karaffa Attila önkormányzati képviselő.

(csallokoz.com nyomán)

 

 

comments

Címke:

Hagyjon megjegyzést